ehya12227777

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مرکز مطالعات و توسعه آموزش، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی احیای قلبی ریوی (CPR) ویژه بازنشستگان کشوری، با تدریس آقای مباشری « عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی نیشابور» ، و با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت شماره 9 شهری، نمود. مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش توضیح داد : این دوره با هدف آشنایی افراد با شیوه‌های امداد اولیه و اقدامات فوری در مواقع ایست قلبی و تنفسی طراحی شده است.

دکتر رستم آبادی افزود : بازنشستگان به دلیل افزایش سن و احتمال بروز مشکلات قلبی، بیش از سایر گروه‌ها نیازمند آشنایی با اصول احیای قلبی ریوی هستند تا بتوانند در لحظات حساس، جان خود یا دیگران را نجات دهند.

وی تأکید کرد : اجرای چنین آموزش‌هایی، گامی مؤثر در توانمندسازی و سلامت جامعه خصوصا بازنشستگان که در دوران سالمندی ومرحله‌ای حساس از سلامت جسمی بسر می برند محسوب می‌شود تداوم این طرح‌ها می‌تواند نقش مهمی در کاهش مرگ‌ومیر ناشی از ایست قلبی ایفا کند. ضمنا درپایان این جلسه هدایایی به رسم یادبود به شرکت کنندگان اهدا گردید.